Presentació

PowerBand inicia la seva trajectòria l'any 1998, amb la il·lusió i la força d'un músic i un cantant, usuaris d'escenaris, que projecten una nova manera d'entendre la construcció d'estructures per la realització de qualsevol tipus d'esdeveniments.

El ferro, la fusta i el treball en equip "la nostra raó de ser"

L'experiència i els projectes realitzats dels darrers anys ha portat a l’empresa a especialitzar-se en el servei de muntatges d'estructures de gran i petit format, així com a posicionar-se en muntatges que tenen una dificultat tècnica; dins de l'aigua, estructures de gran volat i en espais singulars (terrats, platges, llacs, piscines...).

Les característiques del nostre material Lahyer, les cobertes Orbit i la construcció a partir de dissenys propis, permet oferir una amplia variació de productes, com ara: plataformes, escenaris coberts, grades, practicables, sets i platós de televisió i cinema, entre d’altres.

PowerBand aposta per una estratègia d’actuació sólida, amb l’objectiu de donar la confiança i la seguretat necessaris per a la realització dels projectes.

Els projectes de PowerBand estan basats en el sistema Layher: un segell de garantia, confiança i seguretat; un material líder mundial en el sector de Scaffolding System, que permet cobrir una àmplia àrea geogràfica en la realització de projectes.